Arhiva pentru July, 2009

31
Jul '09

vacanta_marmarisTocmai am revenit la birou din concediul de vara.  Am fost in Turcia la Marmaris. Mai fusesem anul trecut la turci insa in Kusadasi.

Am ales tot Turcia pentru ca mi-au placut foarte mult oamenii, pentru ca preturile sunt accesibile si pentru ca asa a fost conjuctura.
Initial am vrut sa merg in Croatia pentru ca am auzit ca e foarte frumos, apoi am vrut sa merg in Grecia la Corfu dar in final am ales Marmaris 7 nopti all inclusive cu avionul :D .

Am plecat cu gandul sa ma odihnesc, sa ma relaxez, sa fac cat mai multe lucruri noi.

Cel mai interesant lucru pe care l-am facut a fost rafting pe raul Dalaman. Daca ajungeti cumva pe acolo va recomand sa nu evitati sa luati excursia asta. Costa 25E negociat la sange insa merita toti banii. Plecarea a fost la ora 7:30 de la hotel, la 10 am servit micul dejun, iar la ora 1 am inceput coborarea pe rau care a durat 3 ore.
soare
Pe la ora 4 am mancat de pranz, iar la ora 8 eram inapoi la hotel. Experienta este cam obositoare dar merita incercat.pepeneNu va recomand sa mergeti in bazar, “turcul” sta pe capul tau, pana nu ai cumparat ceva nu-ti da pace.
Am fost nevoit sa merg pentru a lua cadouri prietenilor de acasa, altfel nu m-as fi dus.
In rest am facut lucruri normale: am jucat volei, am inotat, am mancat mult, am dormit putin etc.

Sper sa treaca repede inca un an pentru ca vacanta de vara este cea mai frumoasa!

P.S. Ce recomandari aveti pentru urmatorul concediu?

la_mare3la_mare1
la_mare2


banner-blog-bei

NOMINALIZAT PE

i8x701jg