Arhiva pentru August, 2009

28
Aug '09

Se intampla deranjant de prea multe ori sa ies din cabina WC a doamnelor si observ foarte multe dintre acestea ca nu utilizeaza robinetul pentru a se spala pe maini. Poate din graba, poate din teama, poate ca scapa trenu` sau pierd randul la bar, poate fug spre casa, caci sunt rufele la soare si copiii cer mancare.. N-am inteles niciodata. Ar fi absurd sa le intreb: de ce pretinzi ca esti o doamna, cand tu nu te speli pe maini??

Altadata citeam un post cum ca e absurd sa te speli pe maini dupa ce folosesti WC-ul. E ca si cum ai manca tot acolo unde te scremi. E patetic. Igiena porneste de la gura si se termina la fund. Punct.
Sunt revoltata pe aceia care pun pret mic pe igiena. Si atunci te intrebi daca unu care are masina ultra-mizerabila, asa are si acasa. Si in suflet. E atat de usor sa pui eticheta unei persoane..
Voie buna!


25
Aug '09

De ziua ta cerul sa fie mai albastru, sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, sa plantezi un pom, sa ai bani, sa faci o casa si un camin, sa ai bani,  sa ai sufletul curat, sa ai bani, sa fi iubita, sa ai liniste si fericire, sa ai bani, sa ai succes, sa ai bani!

COLEGII TAI ITI UREAZA:
LA MULTI ANI !

toys05


21
Aug '09

Sunt faaaaalse!!

by Ana Ceptureanu

Am ales un spot fenomenal care circula actual pe tv. Simplu, rapid si distractiv.

In traducere libera: omul mananca guma de mestecat, ii vine o supradoza de energie si sinceritate si urla: sunt faaaalse!! Iar cucoana se supara..

Sloganul: Freschissime FRISK, nu te teme sa deschizi gura :) ) :D