Arhiva pentru October, 2009

30
Oct '09

sa vrei sa faci la fel..

check this out:

jos palaria cui a facut-o deja <):)


26
Oct '09

Homo sapiens erectio rapidus

by Ana Ceptureanu

Prezicand sapient o era a cailor putere, inca din antichitate barbatul a fost predispus sa alerge: dupa mancare, dupa femei, in razboi si pace, etc., etc.. Le-a fost implantat un soi grabit de a face lucrurile, pana la disperarea cand se pun in pat sa doarma. In 2 minute simti cum respiratia devine regulata, corpul i se relaxeaza si se cutremura usor in miscari spasmodice. Iar tu numeri oi pana te plictisesti si tot nu se prinde somnul de tine. Mai trece o juma’ de ora si tot frecandu-te de pe o parte pe alta, iti juri ca iti vine sa-l trezesti, ai ciuda pe el si te intrebi cum naiba el adoarme asa repede si tu nu. Cateodata mai are curajul sa iti zica: hhmmm, aseara ai adormit inaintea mea!

simpson

Pe semne ca barbatul, primul si singurul gand pe care-l are atunci cand se pune in pat e: ce obosit sunt! Si a adormit… femeia?? Femeia isi pune o mie de ganduri: vaaai, maine oare cu ce ma imbrac? Si in mintea lor iau la mana tot dulapul cu haine si toti pantofii si de ce nu si chilotii pe culori, astfel incat in vreo ora se decide outfit’ul pentru ziua urmatoare. Apoi, oare am facut figura buna azi la pranz la parintii lui? Si, uufff, nesuferita aia de azi avea acelasi ceas ca al meu sau ce sa ii cumpar sora’mii de Craciun? Si, din gand in gand, ajung sa se preocupe ce rochie sa isi puna la nunta celei mai bune prietene de anul viitor.. Hoteste… fug la o mica intalnire cu Gabriel Garko si adorm iiiiin sfarsit cu un suras dulce pe buze…


Voi incerca sa adopt o imbinare intre stilurile “focul la ei” si “ai n-ai mingea dai la poarta” … asa ca … lipsit de responsabilitati, din vidul cu idei ,sutez puternic sa o infig in atze. Nu va asteptati la exprimari coerente, strafulgerari metaforice sau ideologii neo-inovatoare … ci mai degraba la multe semne de intrebare si puncte de suspensie. Primul semn de intrebare apare de dupa colt direct pe Blog unde m-a pocnit rubrica IDEI. Nicio problema, niciun stres … e goala. Phiuuu asta ne mai lipsea … idei care sa ne duca la alte idei si care sa ne dea ideea ca putem rezolva vreo problema … sau mai mult ca ne poate baga la idei! AU “ficapu” vorba unui contemporan de-al meu care isi facea autocritica dupa o noapte de betie crunta … dorind sa combine doua organe ce atarnau greu in dimineata urmatoare. Ma opresc aici din considerentul ca mi-e prea drag Gorge si sunt sigur ca desi nu le-a expus in rubrica … el personal e plin de idei! Acum !!… chiar acum !!!… nu suna telefonul … stati linistiti … nu trebuie sa-mi dati solutia … vreau doar sa-mi pup fetele mele dragi .. pe Pitic si pe Ana.. de care imi este tare dor. Si daca pe Pitic mai apuc sa o pup din cand in cand … la Ana nu am decat varianta “albirii” cand va face efortul sa revina pe meleaguri natale. Noroc de Cyp ca e baiat bun si prompt si m-a iluminat cu linkul catre logare … mare baiat, mare caracter, mare gradina Domnului. Pe cei noi ii salut din mers … mare pacat ca nu ati avut ocazia sa ma vedeti in plina operatie de scurgere a cca 200 ml de Cola din laptopul lui Adi … sau cand il resuscitam pe Renata ( prietenii vechi stiu cum ). Ma inclin in fata Inginerului si salut cu voiosie corpul director si de decizie din firma, care manageriaza treburile cu responsabilitate maxima. Tot respectul si sper sa ne auzim cat mai curand.

Ajunge … nu mai are rost … am BEI … acu` numai BEI … da` uite ca se striga darul … drace!!! … vedeti ca ma duc pana la toaleta … platiti voi pentru mine …  va dau banii cand vin io inapoi … maine, poimaine!

Va pup!