Arhiva pentru November, 2009

29
Nov '09

Inapoi in viitor

by raxvanel

Va salut dragilor.. cu tot respectul cuvenit!

Sincer nu m-am gandit la faptul ca ma voi intoarce in echipa voastra.. si asta nu pentru ca as fi incuiat vreo poarta ci pur si simplu nu luasem in calcul o posibila revenire. Ma bucur enorm ca ma voi regasi in birourile acelea si alaturi de oameni pe care i-am considerat mereu in primul rand prieteni! Asa ca nu o voi lungi ci imi voi ura singur “Bun Venit!” cu speranta ca ne vom intelege cel putin la fel de bine si ca de data asta va fi pe termen mult mai lung!

Va salut pe toti… vechi sau noi colegi .. fara exceptii… si abia astept ora 17:50 sa strangem hartiile pe care cu eficacitate le-am aruncat in capul lui CYP.

Bine v-am regasit!


26
Nov '09

Creativity

by Oliviu

creativity


24
Nov '09

Sal`tare copii!

Trecu si primul tur de alegeri prezidentiale. Nu stiu daca ati fost prezenti la vot sau nu, daca ati votat in alb sau in culori pale … am sa va impartasesc insa impresiile in stil prorpiu. Am sa folosesc metoda “ups`n`downs” adica ce mi-a placut si ce nu.

Ce m-a distrat maxim :

- intreaga campanie electorala;

- lipsa cravatei lui Antonescu cand s-a trezit cu 22 la suta in exit-poll;

- depunerea contestatiei pentru invalidare a alegerilor depusa de Vadim caruia i s-au furat 70% din voturi;

- sapca “trendy” a lui Iliescu

- capul mare si gol a lui Vanghelie

Ce m-a enervat maxim:

- prostia si incompetenta lui Geoana care se afiseaza ostentativ cu Nastase, Iliescu si Vanghelie;

- faptul ca Antonescu i-a luat fata lui Vadim si a spus el primul ca a fost furat la alegeri; (ce tupeu obraznic!!!!)

- ineficienta lui Potarca – daca l-ar fi votat toata etnia intra in turul 2

- Mircea Badea, Gadea si restul sleahtei de limbi-in-ureche pentru Voiculescu care au toate sansele sa-si pastreze locul de munca daca iese iar Basescu.

Asadar si prin urmare … Vox Populi – CANGI GANDIRE. Se voteaza in continuare in turma, multi probabil ca l-au cautat pe foaie pe tatucu` Iliescu care le-a marit pensiile in `93. Ma intreb cati au votat in cunostinta de cauza… si nu vreau sa gasesc raspunsul pentru ca sunt sigur ca m-ar ingrozi!

Va urez spor la vot!