Arhiva pentru December, 2009

Reclama sezationala. Testimonial George Clooney. Si John Malkovich. Nespresso temptation. Genial.

* Varianta in original (english)

..make an educated guess! Magnific!


16
Dec '09

The new…Chanel No.5

by Ana Ceptureanu

New parfum campaing clip filmed by Jean-Pierre Jeunet starring Audrey Tautou and Travis Davenport.
Billie Holiday “I’m a fool to want you”

Enjoy!

Pentru cei indragostiti de piesa, there you go..


14
Dec '09

Berlusconi insangerat

by Ana Ceptureanu

So…

In Italia e prezent radicalismul extremist. Esti cu sau contra Berlusconi.

Se intampla ca aseara pe la 18:30, din credulitatea de a sta in mijlocul poporului si a strange maini, Berlusconi a primit o lovitura de statueta trimisa cu avant, care l-a debusolat si umplut de sange.

Lui Berlusconi i se intampla multe coincidente si atacuri la persoana. Ba ca umbla cu minore, ba ca e cu mafia, ba ca e corupt, ba marsuri: NO Berlusconi Day. Ideea e ca deranjeaza. Mult. Cineva il vrea jos..si nemiscat..
Spre surprinderea tuturor, insul care l-a lovit: nu are nicio apartenenta politica si nu e in toate facultatile mintale.. Exista un personaj mai bun care sa comita un asemenea prejudiciu? Coincidenta sau…?

Facebook & YouTube misuna de aplauze in favoarea retardatului, o mare de oameni e multumita si considera ca asta trebuia facuta de mult.
Pentru un om politic atat de important, atat de hulit, dar si atat de sustinut, ar fi mai bine dc ar inventa un papa-mobil si pentru el, sa nu aiba un sfarsit nedemn..

Videoclipul (cu lovitura pe care a primit-o Berlusconi in piazza del Duomo la Milano) care imbratiseaza acest post este in limba engleza si este neindicat pentru aceia mai sensibili dintre voi.