Arhiva pentru March, 2010

30
Mar '10

Remuneratia micaCA o basica

by Ana Ceptureanu

Din ciclul:
“Tu cat ai salariul?”
“1000″
“Si cat platesti chirie?”
“900″.

Astept sa votati ca la parlamentare, fara vot cumparat, carnati in parc sau alte mismasuri.

Fie criza sau nu, salariul din Romania a constituit dintotdeauna un element fictiv. Tu unde incadrezi salariul tau?

View Results

Loading ... Loading ...

26
Mar '10

Mortacci tua

by Ana Ceptureanu

Nu demult s-a modificat regulamentul de ordine interioara in cadrul reality-show-urilor din Italia, si anume s-a dat permisiunea de a se utiliza invective in fata telecamerelor. Una dintre cele mai populare emisiuni apartinand trustului media al lui Berlusconi, Mediaset si anume, Le Iene (in traducere libera – hienele) au convenit ca acestui fapt sa ii fie dedicat un segment din emisiune, dupa cum urmeaza.

Cativa baieti pun o stinghie cu inscrisul “Mortacci Tua”(trad. mortii tai) la iesirile din hoteluri de prestigiu sau cluburi de fite, la evenimente mondene in general, iar persoana care calca peste acest semnal da consensul pentru a fi luata la injuraturi ca la usa cortului, evident cu camera ascunsa. Sunt cei care raman perplecsi, cei care surad, care arunca ocare la randul lor si cei care se prind repede si continua jocul.

mortacci tua

Expresiile sunt dintre cele mai delicate (se utilizeaza scuza de a face poza cu personajul VIP), de genul: “hai fa-mi si mie o poza cu curvistina asta stramba” sau “ce chel basit esti, vaffanculo” sau “cam cu cati ti-ai tras-o? vreo 100 pana acum?” :D Exista un personaj public, extrem de cult, educat, manierat, om politic si de cultura, Sgarbi, care are un defect: daca il enervezi, ti-o zice in fata fara retineri. Si ghici ce? Odata fu oprit si el, hahaha si ce a iesit?? Astia de la emisiune ii strigau: prostu! prostu! prostu! iar Sgarbi: capra! capra! capra! prostu! prostu! rup in cur! rupt in cur! si multi de vaffanculo hahaha

Si la noi ar fi interesanta o emisiune pe tema asta, nu-i asa? :D

Voie buna!


24
Mar '10

the evil face of Facebook

by Ana Ceptureanu

O data cu era spectaculoasa a internetului ia nastere si o serie de colosuri sociale globale as Facebook did, fiind de fapt, regele de drept al tuturor retelelor sociale, fiind pe primul loc, deseori, chiar si in fata utilizarilor Google.

Se bucura de milioane de conturi, de poze share-uite, de informatii, profile, mesaje de orice natura care, cand putin te astepti, se intorc zgomotos in non-favoarea ta, chiar daca nu esti un delincvent. Cu totii ne intrebam cum poate un jurnal pe Facebook sau poze ordinare incarcate pe profil sa ne afecteze viata? well well..

Nu demult unul dintre marii bosi ai mafiei siciliene a fost capturat, iar asul din maneca politistilor italieni, desi bosul se ascundea extrem de bine, a fost, nu credeti?? Facebook itself. Bosul statea pe net, chatuia pe facebook, incarca informatii, aparea in poze ale prietenilor din diferite ocazii de petrecere si asa fu prins. Prostie curata.. sau inconstienta.

Facebook reprezinta o alta unealta de monitorizare a vietii cotidiane a fiecarui facebooker, prin etalarea permanenta a ocupatiilor de peste zi, a status-urilor, a fotografiilor din atatea tari straine pe care oricine ti le poate copia. Si, ca dovada pertinenta, cand vrei sa iti stergi profilul, el de fapt nu vine sters, ci ramane stocat in arhivele Facebook pentru totdeauna. Caci, daca vrei sa il reactivezi, el revine in acelasi stat in care l-ai lasat, pe cand daca ar fi fost sters, orice informatie mergea la gunoi.. pretty strange, hum?

Facebook (si orice alta retea sociala, sa se inteleaga, dau exemplu Facebook pentru e cel mai impunator de pe piata) e ca un card de bonusuri de cumparaturi: tine cont de ceea ce faci la orice ora, cat si cand.

So, watch out guys! There`s a BigBrother anywhere that is watching you…

facebook-girl-1

Voie buna!