Arhiva pentru April, 2010

29
Apr '10

vs

Debordam de inspiratie 1111111nspe !!!


23
Apr '10

Sydney. Situat pe malul unuia dintre cele mai frumoase golfuri din lume, cu un port natural minunat, pe care navigatorul britanic James Cook l-a botezat, in 1770, Port Jackson – este cel mai mare oras din Australia.

Sydney detine recordul superlativelor in Australia: este cel mai mare oras, cel mai mare centru industrial, cultural si financiar, cel mai mare port, cel mai mare nod de comunicatie… In centrul orasului se afla si cea mai mare aglomeratie de zgarie-nori, de magazine, de galerii, de baruri si de restaurante. Ha lu ci nant.

Se pare ca mai multe superlative la un loc au zapacit mintea unei femei de 39 de ani, Sarah, careia ii vine ideea razbunatoare sa apese cu sete si nebunie peste acceleratie si sa dea peste nemernicul (pustan prost-educat de 21 de ani) care a aruncat cu chips-uri in masina ei. Cica ar fi vrut sa ii dea o lectie.. (era doldora de drugs&alcohol in momentul agresiunii). Tanarul pus pe glume a murit, iar the drunkie aussie a primit o pedeapsa de minim 18 ani de inchisoare (25 din cate am auzit).

Morala: nu lua in balon femei influentate de alcool si droguri. In timp ce ea poate risca inchisoarea, tu risti sa bei nespresso cu Sf. Petru..


21
Apr '10

Ce te faci atunci cand faima tatalui – Michael Douglas (castigator de Oscar) si cea a bunicului – Kirk Douglas, nu te ajuta la nimic, oricat de plini de bani si celebri sunt?

Se intampla pe taramul tuturor visurilor implinite, Statele Unite, in minunatul New York, al carui judecator decide o sentinta de 5 ani de inchisoare lui Cameron Douglas, 31, in ciuda insistentelor si cuvintelor blande din multe scrisori scrise fie de Michael Douglas, fie de mama vitrega a lui Cameron, Catherine Zeta-Jones.

Acuzele? Anul trecut a fost arestat intrun hotel faimos din Manhattan, Gasenvoort Hotel, avand asupra lui mari cantitati de heroina, metafetamina si cocaina…. Cameron se lupta cu drogurile de la 13 ani, fiind inchis in perioada precedenta pentru un an de zile de inchisoare. Partea buna e ca a promis sa colaboreze cu agenti ai U.S. Drug Enforcement Administration si pe alte cazuri.

Pe cand in America guverneaza deviza: cine greseste, plateste, chiar daca esti fiu de bani gata, in Romania oare cine hotaraste? :D