Arhiva pentru July, 2010

29
Jul '10

Intrun sezon in care moda rupe toate barierele si ne ofera un spectru larg de stil, inaintea si inapoia timpurilor, va deschid calea asortarilor reusite, care vor provoca o avalansa de priviri invidioase sau adoratii din umbra.

Missy, wich side of the island is more suitable for you, hum?

The vintage side of the island


Get vintage and you`ll surely get noticed

The wild side of the island


Add the bling without the ring.

The romantic side of the island


Bohemian twist on your beach look.

After a complete session of homework help from us, you would have learned how to write a reaction paper that will win awards for https://essayclick.net/ you as a student.

23
Jul '10

Asa cum multi si-ar imagina ca ar fi usor, a fost chiar destul de dificil sa imbraci hainele stralucitoare ale divei incoronate a Hollywood-ului. To be a true star (and Gaga knows it very well!), Marilyn, deja inregistrata la o casa de modeling, isi vopseste parul din brunet in blond electric, eticheta pe care o va purta toata viata sa. Desi la inceput deschizator de drumuri, parul blond a incadrat-o in categoria “the sexy blonde” si cam atat. Spre finele vietii, actrita s-a confruntat cu deziluzia si neputinta de a fi primita sa joace si roluri serioase, nu numai in pelicule care o margineau in “sexy blonde, but dumb”, ceea ce i-ar fi produs puternice depresii.

Gustand din plin viata in fata reflectoarelor, Marilyn Monroe a fost pusa in situatia disperata de a avea un sot sau o cariera, John Dougherty scriindu-i din razboi ca o data ce va veni acasa, ea va trebui sa se lase de modeling. Say what? Banuiesc ca Marilyn nu s-a gandit de doua ori, caci visul ei dintotdeauna era sa devina actrita, asa ca, pusa in ipostaza dureroasa de a alege, a pasit pe drumul care avea sa o duca direct pe Walk of Fame.

Fac referire tot la geniul Lady Gaga, pentru ca e forma vie a ceea ce inseamna “becoming famous- before and after”, cazualitatea face ca si Lady Gaga sa fii facut alegeri indraznete ale timpurilor noastre, asa cum Marilyn era considerata o fanatica a timpurile ei. Asa cum Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a transformat rapid in Gaga pentru faima si succes scontat, Norma Jeane a iesit din anonimat cu un nume strident: Marilyn Monroe. Marilyn a fost sugerat de catre Ben Lyon, un executiv al 20th Century Fox (dupa sex-simbolul anilor `20 – Marilyn Miller), Monroe fiind numele de fata al mamei actritei. Cateva sovaieli si apoi numele a ramas definitiv, in orbecairea a nenumarate alternative, s-a conchis a fi numele cu cea mai buna rezonanta, nume cu impact puternic, nume care a ramas pe buzele noastre atatia ani dupa: Marilyn Monroe….

Primul contract a fost semnat cu 20th Century Fox si a fost unul standard, pe 6 luni, din care Marilyn venea remunerata cu 125 $ pe saptamana. Contract care nu s-a prelungit si asa Marilyn se intoarce la casa de modeling. In asteptarea unor noi oportunitati, isi da de lucru si pozeaza nud, wow, pentru vremea respectiva era ca si cum ai saruta ultima coasta a lui Marilyn Manson.

to be continued…

You will be tutored on all aspects of english https://writemyessay4me.org/ language by experts in the field.

21
Jul '10

Another fashion monster

by Ana Ceptureanu

In timp ce Lady Gaga imblanzeste leii cu aparitiile ei vestimentare apartinand categoric unui “fame monster” care este si se intituleaza si tinand secret un posibil iubit nevazut si nedeclarat, iata-ma azi, navigand in oceanul de informatii ce gasesc??? Ma autointitulez primul om de pe planeta (me me me me) ce il descopera si il prezinta in avanpremiera pe Lord Gaga in persoana: acelasi stil haotic, bijuterii controversate, acelasi stil izbitor, extravagant, temerar, suras seducator, podoabe capilare unice, jumate-nud, usor umil, intro postura definitiv fashionista. Pariez ca are si spirit autocritic si umor mega-dezvoltat. =)) Are pana si coroana =)) Aaaa si desi inca se sterge la fund cu frunze de porumb sau de dovleac, este innebunit dupa tehnologie, am uitat sa precizez. :) )

Enjoy!

P.S.1: Publicul minor sa puna mana la ochi :D

Sef de trib Dani din Papua, Indonesia.

“Walk walk fashion baby work it
Move that bitch c-razy” :-> :D

P.S.2: Pata de culoare din fotografie, adica ce pare a morcov, este de fapt un fel de chilot tribal sub forma de coif, menit sa le acopere barbatilor doar “the sporty coq”, as you see :)

With our help, we expect https://college-homework-help.org/ our clients to always be on top of their honors english classes.