Arhiva pentru August, 2010

30
Aug '10

E unul dintre motivele pentru care Google Inc este liderul incoronat al epocii tehnologice de azi. Acapareaza instant orice ramura de interes international, facilitand astfel servicii indispensabile oricarei transformari tehnologice, upgradari informatice sau necesitati de marketing.

Adwords este un sistem proiectat in prezent, din viitor. Creatorii acestuia au presimtit necesitatea unei ustensile de marketing intrun prezent in care bugetul minim si o minte stralucita trebuie sa mentina calda activitatea online a unei companii, a unui business, conferindu-i astfel un pachet de clienti loiali, posibilitatea de noi clienti si bineinteles vizibilitate intrun moment de mare cumpana pentru multe afaceri. Asul din maneca al acestui sistem? Notiunea `cost-per-click` care face din Adwords un sistem genial, menit sa reduca costurile imense ale marketingului de azi. Ce inseamna asta: platesti cat consumi sau mai bine zis, platesti doar daca anuntul tau vine click-at de catre un vizitator. Mai simplu nu se poate.

Se presupune a fi forma de marketing cu bugetul cel mai restrans, dar care afiseaza rezultate imediate, pentru un segment de target international, national sau local, dupa preferinta clientului. E greu sa beneficiezi instant de un preventiv? Absolut deloc. Ai nevoie de prezenta online, care se traduce prin propriul site care sa descrie afacerea ta. Esti incepator si nu ai inca propriul domeniu? Google s-a gandit (ma mira??) si la asta si ofera noilor clienti posibilitatea de a li se crea o pagina web. Cateva cuvinte cheie dupa care sa fii gasit, care sa reprezinte afacerea ta, un anunt catchy si performant pentru publicul vizat, totul creat in cateva minute prin Adwords. Rezultatul: prin cativa pasi simpli, o distanta de cateva clickuri si un online business marketer marca BEI, Adwords ofera posibilitatea de a face publica imediat afacerea ta.

Trimite-ne un buget la care te-ai gandit si domeniul in care doresti vizibilitate, iti vom furniza in cel mai scurt timp numarul de vizitatori/zi pe care il poti obtine. Vom raspunde prompt fiecarei doleante.

E un moment in care multe afaceri se clatina, de ce sa nu fi inteligent si sa ramai printre singurele prezente online din domeniul tau?

P.S.: Ramai aproape pentru completari ulterioare ale acestui post si prezentari succesive detaliate despre Adwords si uneltele lui.

We try view portal as much as possible to tailor your works to your particular circumstances.

Dupa cum probabil pe prea putini inca impresioneaza viteza cu care Google se introduce in toate domeniile tehnologiei, provocand astfel valuri de nemultumire in randurile marilor competitori, colosul Google Inc avertizeaza cu mandrie ca s-a dat startul conversatiei computer-to-phone direct de pe Gmail.

Analistii vizeaza in prim plan apelurile internationale din US catre celelalte continente, oferind o gama de preturi avantajoase pentru cine doreste sa telefoneze in UK, Franta, Germania, China si Japonia, atat de mic cat 2 centi/minut.

Pe cine ataca in prim plan Google? E simplu, Skype, primul care a oferit conversatii gratuite computer-to-computer audio si video, avand demult in planul sau de oferte posibilitatea de a telefona pe mobil sau fix direct de pe computer, costurile conversatiilor fiind taxate de pe un cont online. Pentru a evita prabusirea, managerii Skype vor trebui sa revina cu o noua oferta extrem de catchy pentru clientii sai, astfel risca sa piarda multi clienti din cauza tentaculelor Google care acapareaza fiecare segment din tehnologie. Singurul as din maneca lui Skype e ca ofera clientilor sai drepturi la privacy inalte, intrucat conversatiile sunt codate, neputand fi vizualizate de nimeni altul decat de client, asta in conditiile in care majoritatea e satula in a sti ca emailurile si conversatiile sale sunt “spionate” de catre altcineva.

Intre timp, asteptam noul gPad lansat de Google, nu-i asa? :D

We do this because we know that no client will https://justdomyhomework.com/ ever question our quality.

Marketingul e de vina…

Succesul ultimului articol m-a facut sa scriu despre altceva, sper sa fie la fel de interesant. Este iarasi o parte care dezinformeaza publicul doar din nevoia unora de a vinde mai mult.
Am fost o victima a acestei dezinformari pana cu putin timp in urma – da, chiar daca am multi ani de experienta cu calculatoarele nu m-am prins decat acum. M-am prins pentru ca de data asta a fost prea evident. Altcineva care ar observa “problema” s-ar duce la service de calculatoare sa o rezolve, cand defapt e din marketing.

Atunci cand vrei sa iti achizitionezi un hard disk (“nu mai ai spatiu pentru poze” – deobicei in asta traduce omul de rand) te apuci si incepi sa cauti in toata gama de hard diskuri existenta pe piata. Sunt producatori multi, oferta este variata – in general hard diskurile sunt impartite dupa capacitatea de stocare, tipul lor (intern sau extern) si viteza de rotatie. Sunt mai multe lucruri dupa care trebuie sa ne uitam la un hard disk insa acum vreau sa vorbesc despre capacitatea de stocare.

In articolul trecut mentionam despre bytes (B), kilo bytes (KB), mega bytes (MB), giga bytes (GB) – acum introduc notiunea de tera bytes (TB). Cu “B” mare da?
Sa luam ca exemplu unul dintre cele mai populare magazine online de la noi: Emag.

Service calculatoare hard disk

Ok – daca imi iau un hard disk de 1 TB (tera bytes), ajung acasa, il instalez pe calculator asta insemana ca o sa am 1024 GB (Giga bytes) pentru poze? Hmm… nu chiar.
1 TB = 1024 GB
1 GB = 1024 MB
1 MB = 1024 KB

Nu pot sa spun exact cat o sa ai pentru ca depinde de mai multi factori, unul evident este (destul de tehnic pentru multi): sistemul de fisiere – FAT, FAT32, NTFS)

Ok – aici este problema: domnii care fac hard diskurile si-au uitat originea informatica… in goana dupa cifre cat mai mari ei “vad” capacitatea hard-urilor exprimata zecimal (1 TB = 1000 GB = 1000^4 Bytes).
Trecutul lor informatic ar trebui sa le spuna de capacitatea tuturor tipurilor de memorii (RAM, Flash) care se exprima binar: adica incrementata de puterile lui 1024. Cand am 2 GIGA de RAM inseamna ca am 2 * 1024 MB RAM, da? Nu e la fel si la harddisk-uri.

In loc sa ai 1 TB pe hard disk ar trebui sa te astepti sa ai 1000 GB, adica 1.000.000.000.000 Bytes. Dintro data, din cauza marketingului “pierzi” 24 GB.
Fiind chestie de marketing pe hard disk nu ai exact 1 TB, ci contine putin mai mult… insa mai multe sisteme de operare iti vor arata 931 GB sau 953.674 MB (cum spuneam mai sus, cifra difera si din cauza sistemului de fisiere).

Capacitatea de marketing Echivalentul de marketing Sistemul clasic binar Echivalentul binar
1 TB Tera Byte 1 * 1000^4 Bytes 0.9095 TB Tera Bytes 0.9095 * 1024^4 Bytes
1000 GB Giga Byte 1000 * 1000^3 Bytes 931.3 GB Giga Bytes 931.3 * 1024^3 Bytes

Destul de dificil de urmarit articolul, insa sper ca v-am atras atentia asupra unui lucru interesant.
Baietii de la service-ul agentiei web Blue Engineering va stau la dispozitie si cu alte sfaturi legate de achizitionarea unui echipament.

We have incorporated some practices that will show our clients that we are here to offer perfect services, https://justbuyessay.com/ and this includes the 100% money back guarantee which will refund you all your paid cash if you are not satisfied with the work done for you.