Arhiva pentru September, 2010

24
Sep '10

N-am sa comentez in niciun fel viata-i politica spumeganda, coloritul unui vocabular spartan sau relatiile interpersonale usor dezastruoase. A fi, asadar, presedinte, nu e un lucru atat de usor. Nasti invidii prapastioase in momentele in care carmele unei tari fug chiar si din mana iscusita a unui marinar…

Romania- rasul Europei..pardon, ex-granarul Europei, atrage atentia Uniunii prin cetatenii ei rromi care, mituiti, se reintorc temporar in tara. Lucru deloc neobisnuit si deci, putin ne mira. Apoi din trecutul apropiat o stire teribila ma socheaza: un roman, sofer de tir, pe o autostrada din Italia tamponeaza usor un cetatean italian, refuza sa semneze CID-ul (dovada) pentru despagubiri ulterioare si in momentul in care italianul (prost sa fii..) se aseaza pe asfalt in fata tirului, in semn de protest, da exact peste omul nebun care DA, apasa acceleratia, calca peste el si isi continua drumul. Say what???? Italianul nu era un cascador si nici n-avea burta de otel si deci, muri la putin timp dupa. Dupa vreo luna, romanului i s-a dat arest domiciliar………. (aici o fi intervenit oare presedintele Basescu?)

Aseara si alaltaseara unul dintre reportajele emisiunii zilnice de tipul `avocatul poporului` de interes national si international, cu maxi rating, “Striscia la notizia” ni-l prezinta pe Max Laudadio (numele lui insemnand Laudapedumnezeu :D ) care a calatorit pana in Romania sa prezinte situatia deja-stiuta-de-noi-romanii precara a caminelor de copii din Brasov si imprejurimi: batai, molestii, saracie, etc. si cum presedintele Basescu a promis ca atat cat va dura viata lui prezidentiala, poate doar cadavrul lui mumificat va semna schimbarea Legii nr. 273/2004 care actual blocheaza adoptia internationala.

Copil parasit tata si fiica, tinandu-se de mana

E, intradevar, un gest de o afectiune arteziana aproape materna fata de orfanii/copiii abandonati vruti pentru totdeauna sa zaca pe teritoriul roman, chiar daca in saracie, conditii inumane, cand in afara tarii s-ar gasi nenumarate familii instarite si care nu pot avea copii, care i-ar adopta imediat. Ideea e ca da, a declarat la Bruxelles asta, dar a zis si de ce? Care e motivatia unei astfel de decizii?

Cat sa ne mai crape obrazul de rusine ca ne numim romani, monsieur le president?

The tweak which will hit the cydia store celltrackingapps.com soon replaces the control center with a new app switcher.

23
Sep '10

eFicienta eMail mArketing

by Ana Ceptureanu

e-mail marketing O alta forma de Internet Marketing extrem de importanta si mai putin costisitoare decat multe altele este cu siguranta “E-mail Marketing“. Intalnit deseori si sub forma de newsletter, “E-mail Marketing” raspandeste informatii sau face publica propria afacere prin intermediul adreselor de mail electronic ale propriilor clienti sau ale unui grup nou tinta. Acest concept de publicitate online a fost gandit in maniera cea mai simpla, dar si foarte eficienta, servind la:

• Imbunatatirea si intarirea relatiei vanzator-client (si aici avem client curent sau client anterior), care cu siguranta incurajeaza segmentul de “customer loyalty” si incearca sa garanteze intro masura reala constanta business-ului creat intre vanzator si client.

• Trimiterea de e-mailuri cu interesul de a achizitiona noi clienti si de a convinge clientii actuali de promotii atragatoare sau servicii disponibile.

• Colaborarea cu terte companii si introducerea in propriile newsletter catre clientii companiei informatii publicitare (de ex: bannere, publicitate de tip “anunt-text” si orice altf fel de publicitate) care ating acelasi target si care bineinteles, pot influenta si aduce noi clienti.

Newsletter-ul este intradevar un instrument excelent in internet marketing incat specialistii in publicitate online il claseaza pe locul al doilea, imediat dupa “search marketing” ca cea mai eficienta tactica in marketingul online. Posibilitatea de a atinge un numar impresionant de subscribers/noi clienti care accepta/se inscriu ei insisi la newsletter, permite de asemenea crearea de e-mailuri comunicationale din ce in ce mai aproape de doleantele targetului propus, e-mailuri marketing personalizate care sa cuprinda mesaje dinamice, relevante si concludente.

Pentru multe alte detalii, oferte si propuneri, contactati specialistii Blue Engineering in publicitate online.

Most of the discussions on byod center around the accessibility and availability of devices together with the can you do my homework for me fact that students are experts of their own devices.

22
Sep '10

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing
Nu e neaparat vina “crizei economice mondiale”, care a generat implicit reducerea costurilor drastice pe publicitate. Specialistii in publicitate online au trecut demult pragul multor afaceri internationale, promovand solutii de vizibilitate web inca pe la jumatatea anilor ‘90. Nu este de ajuns sa ai un site catchy, bine structurat si usor de manevrat de catre vizitatori care, din cat mai putine clickuri trebuie sa acceseze informatia dorita. Este vital insa sa ai foarte multa vizibilitate in motoarele de cautare, astfel ca website-ul tau ca fie primul accesat de catre persoana care cauta o anumita informatie pe care o ofera business-ul tau online.

Termenul “Search Engine Marketing” abreviat SEM, cuprinde atat “Search Engine Optimization” aka binecunoscutul SEO, cat si “Pay-per-click”, sistem de licitatie in marketingul online utilizat de catre Google AdWords, Yahoo! Search Marketing si Microsoft adCenter. SEM este o forma de “Internet marketing” care are menirea sa promoveze website-uri prin cresterea vizibilitatii acestora in motoarele de cautare.

Search Engine MarketingCifrele gigante care se cheltuiesc in publicitatea online nu reflecta numai increderea pe care departamentele de marketing o ofera acestui segment, cat mai ales importanta pe care o are sistemul online, cresterea continua a utilizatorilor Internetului si deci a potentialilor vizitatori al website-ului dumneavoastra si bineinteles “Internetul” ca platforma de lucru pentru deja toate business-urile din lume.

Grafic SEOO data ales un sistem de publicitate online, nu numai ca afacerea dumneavoastra va fi vizibila instant catre imediat posibilii clienti, insa veti avea surpriza placuta sa descoperiti atatea tool-uri pe care sistemele de publicitate online le ofera: target bine-definit, licitarea cuvintelor cheie dupa care anuntul vostru va fi vizibil, urmarirea indeaproape a clientilor si interesul acestora pentru anumite produse, valoarea clientilor fideli, urmarirea concurentei si deci incercarea de a-i declasa, etc.

Pentru mai multe detalii, contactati specialistii Blue Engineering in publicitate online.

Enjoy courtesy of elearning infographics follow https://proessaywriting.org us on twitter, facebook , google plus, pinterest.