Arhiva pentru October, 2010

29
Oct '10

Revolutia actuala in materie de scris si instant-publishing se numeste “blogging”. Daca te uiti in stanga si in dreapta ta, toata lumea are un blog. Apare ca o eticheta a companiei sau a unui blogger de profesie.

Un business blog este o metoda informala, extrem de usor de mentinut, utilizata pentru a comunica cu regularitate cu clientii sau angajatii tai. Spre deosebire de canalele media traditionale care cer timp pentru ca informatia sa fie publicata, blogurile in schimb se pot updata in fiecare zi. Apar ca un jurnal de opinii, de informatii si link-uri share-uite despre interese, online. Luat aparte, a face `blogging` este o metoda neoficiala in a face publicitate online unor produse/servicii/ sau pur si simplu a imparti informatii cu lumea intreaga din interiorul cyberspatiului.

Ceea ce detaseaza un blog fata de continuturile online de pe o simpla pagina web este dinamismul lui, scrierea frecventa si imediata despre diferite interese, imbinata armonios cu talentul de a scrie a blogger-ului in sine. Ceea ce face din blog, nu numai o scriere de succes, dar totodata un continut unic, deosebit. A avea propriul blog conteaza extrem de mult pentru compania ta, pentru ca reuseste sa puna intro lumina pozitiva activitatea pe care o ai, te ajuta in cercetarile de piata. Alte studii arata ca cine are un blog personal, are mai multe sanse sa fie vizibil in fata unui potential angajator/client.

Iata cateva motive bune pentru care un blog este foarte important pentru business-ul tau:
- blogul este un mod informal de a ramane in contact cu clientii tai- ii poti informa mai bine despre ceea ce inseamna business-ul tau, tinand mereu un ton updatat despre produsele/serviciile pe care le oferi.
- mentii o comunicare eficienta cu personalul tau- spre diferenta de email-ul catre angajatii, postarea unui blog in fiecare zi ii va mentine informatii despre noutatile din firma si mai mult decat atat, vei fi sigur ca informatia va ajunge in acelasi timp pentru toti. Mai mult, toti angajatii tai vor avea acces la a scrie posturi independente si deci, trafic exclusiv pentru site. Iata o poza funny pe tema asta :D :

- business blogging e un tool extrem de puternic pentru potentialii angajati, care vor intelege mai bine politica si actiunile firmei pentru care doresc sa lucreze. De aceea blogul business e considerat si o metoda de recrutare.

A avea un business blog inseamna a crea un nivel de cultura si informatie in compania ta, fie la nivelul intre companie si angajati, companie-clienti, companie-potentiali angajati.

Pentru a afla mai multe detalii despre importanta ca business-ul tau sa aiba un blog si a-l avea imediat, contacteaza acum specialistii in publicitate online marca Blue Engineering.

Start a video on your mobile device and pick up a where you left off on our full-featured desktop https://proessaywriting.org editor.

27
Oct '10

Frightfully Happy Halloween!

by Ana Ceptureanu

Jocul sta in felul urmator. Noi am inventat America si acum America ne inabusa cu fel si fel de sarbatori halucinante, usor stresante pentru un nationalist convins sau simplu- americanofob.
Faptul real e ca mai toata lumea sarbatoreste infocata fie Valentine`s Day si Halloween, Craciunul si Anul Nou fiind demult impartite. Fie vorba intre noi, sunt doar strategii de marketing pentru vanzari in crestere, ok?

Halloween se sarbatoreste deci, si in indimenticabila patrie a lui Dracula….. si cam pe peste tot in lume.
Cu siguranta si tu vei merge la o petrecere de genul asta, de dragul deghizarii, al petrecerii timpului alaturi de prieteni, a te detasa de cotidian si a face foto tampite pentru a le pune pe FB. Dar ce pui pe tine??? Vrajitoare, masca scream, dracula.. sunt deja prafuite.. Hai. veniti cu noutati!! Ce se poate purta de Halloween sa fie super-original, fresh, cool, scary????

Astept comentarii si foto (daca aveti) din anii precedenti.

Iata pentru voi si o felicitare Happy Halloween! Hai, intra!! Curaj! E o felicitare-joc, hai sa vedem cat esti de iscusit! P.S.: nerecomandat copiilor sub 7 ani si persoanelor cardiace acute hahah.

Trick or treat?


Fara urma de dubiu, ramanem perplecsi de cele mai multe ori cand auzim de un grup de oamenii de stiinta care au ajuns la concluzia ca.., un grup de universitari care, pe un esation de oameni, conclud ca.., in majoritate rezultate bizare pe chestiuni si mai ciudate.

Fiindca acest grup de oameni de stiinta, cand noaptea nu au somn, nu stau sa pieptane papusi si nici sa danseze cu ursul, iata ultimul poll question facut pe executivii de companii mici si mijlocii, din U.S.. Jumatate dintre cei intervievati au declarat ca se asteapta ca pe parcursul anului viitor, ca repercusiune a crizei economice, angajatii sa-si insuseasca un obiect valoros din interiorul companiei. 37% dintre acestia au declarat ca in ultimii cinci ani s-au confruntat deja cu acest fenoment de `borfasie, cardeala, juleala` in cadrul companiei.

Asa ca, watch out la micile bunuri ale companiei, hartie de xerox, mouse pad, capsator, hartie igienica?!?! :D
Iata un prim remediu:

Cheers!

Capture your favorite moments in online essay writer official presentation photos and video clips and edit them on the go.