Arhiva pentru December, 2010

20
Dec '10

Tehnicile SEO sunt clasificate de catre majoritatea agentilor de publicitate online in doua mari categorii: tehnici etice pe care motoarele de cautare le recomanda- WHITE HAT SEO, si acele tehnici cu care motoarele de cautare le considera non etice – BLACK HAT SEO- si pe care incearca a le minimiza efectul.

White Hat SEO reprezinta tehnicile sau tacticile care tind sa produca rezultate care dureaza o lunga perioada de timp, in timp ce agentii de publicitate online care opteaza a folosi Black Hat, o fac pentru a creste rapid ca pozitie in motoarele de cautare, insa sunt constienti ca site-urile lor vor fi in cele din urma interzise o data ce motoarele de cautare vor descoperi tehnica neloiala folosita.

O tactica etica SEO sau metoda este considerata “palarie alba”, doar daca aceasta este conforma cu liniile directoare ale motoarelor de cautare si nu implica inselaciune. White Hat SEO nu inseamna doar linii directoare, dar si asigurarea faptului ca un motor de cautare indexeaza continutul site-ului si, ulterior, informatia indexata este acelasi continut un utilizator il va vedea.

Sfaturile pe care White Hat le ofera sunt, in general, crearea de continut pentru utilizatori, nu numai pentru motoarele de cautare, si de a face apoi acel continut usor accesibil pentru “spiders”. White hat SEO este in multe privinte similara cu dezvoltarea web (web development) care promoveaza accesibilitatea la informatie, desi cele doua nu sunt identice.

Tehnica White Hat SEO este pur si simplu eficienta in marketing-ul online, facand eforturi pentru a furniza continut de calitate pentru o audienta care a solicitat continut de calitate. Marketing-ul traditional a permis acest lucru prin transparenta si prin expunere. Algoritmul unui motor de cautare tine cont de acest lucru, cum ar fi PageRank-ul Google.

SEO Black Hat inseamna tehnici de a imbunatati pozitia unui site in cautarea organica intrun motor de cautare prin moduri care sunt respinse de catre motoarele de cautare sau implica inducerea in eroare. Tehnica “palarie neagra” foloseste text care este ascuns, fie ca text similar ca fundal sau pozitionat in afara ecranului. O alta metoda ofera o pagina diferita, in functie de faptul daca pagina este solicitata de un vizitator uman sau un motor de cautare, o tehnica cunoscuta sub numele de cloaking.

Motoarele de cautare pot penaliza site-urile daca vor descoperi ca folosesc metode Black Hat, fie prin reducerea continutului eronat, fie chiar eliminarea locului lor in clasament. Aceste sanctiuni pot fi aplicate fie in mod automat de catre algoritmii motoarelor de cautare sau de catre un manual de revizuire a site-ului. Un exemplu celebru din februarie 2006 privind eliminarea Google a site-urilor BMW Germania, cat si Germania Ricoh, pentru utilizarea de practici inselatoare sub forma Black Hat. Ambele companii, cu toate acestea, au cerut scuze si au modificat paginile ofensatoare, si ulterior au fost reintegrate in cautarea organica Google.

Pentru alte informatii, lamuriri sau alte tenici SEO, agentii nostrii de publicitate online marca Blue Engineering va sta la dispozitie.

Voie buna tuturor!

Unlike facebook groups, edmodo best place to buy essays online within https://essayclick.net/ does not require students to log in using email addresses.

13
Dec '10

BETA in contextul Google Adwords inseamna directionarea in functie de context. Detaliat inseamna ca agentii de publicitate online marca Blue Engineering, datorita activitatii performante in campul Adwords, beneficiaza de acest tool oferit nu tuturor agentilor de publicitate online.

Google Adwords Beta

Cu ajutorul Instrumentului de directionare in functie de context, se pot elabora liste de cuvinte cheie cu o tema foarte precisa pentru campaniile difuzate in reteaua de display Google. Cand se introduc cuvinte sau expresii in Instrumentul de directionare in functie de context, acesta recomanda o serie de cuvinte cheie care au legatura cu termenii introdusi de catre agentul de publicitate online si grupeaza cuvintele cheie in grupuri de anunturi tematice.

Asadar, cu ajutorul acestui tool oferit de catre Google Adwords numai anumitor agenti de publicitate online, se optimizeaza textul publicitar, cuintele cheie propuse pentru campanie si deci, restrangerea campaniei pe un target cat apropiat de cel dorit. Pe viitor, acest instrument va fi disponibil si altor agenti de publicitate online.

Astfel, puteti contacta agentii de publicitate marca Blue Engineering pentru mai multe informatii.

The last thing we have talked about in this do my essay cheap regard is facebook groups.

08
Dec '10

Nu e vina mea daca in ultimul timp ma gasesc in ipostaza de martor a diferite situatii imposibile. Sau discutii nemaiauzite pe care le poarta tantos doi rromi mioritici intro statie de tren europeana, unul filozof si un invatacel al lui, aprobator a tot ceea ce nascoceste mintea celuilalt.

Iata ce preziviuni face dansul, la un taifas matinal:
1. In 2011 sau maaaaaxim 2012 ceva catastrofic se va petrece pe lumea asta, nu stie sigur ce, ori un razboi ori un hazard natural. Cert e ca o sa pierim in masa.
2. Intrun viitor mai mult sau mai putin apropiat, o sa se inventeze masina minune. Si aici citez: ” Ba, n-ai inteles? Acu` nu stiu cand, dar aia spun ca se va face masina care se deschide dupa propria amprenta. Pui amprenta ta pe masina si aia se deschide. Sui in masina si apoi tot cu amprenta ta, o pui acolo pe bord (n.a. computer de bord) alegi orasul si inchizi ochii. Tragi un pui de somn si masina te duce unde vrei fara sa o conduci.”
“Si cand te gandesti ce prosti eram inainte ( spuen cel de-al doilea tigan, iluminat) si acum lumea pe zi ce trece a inceput sa se destepte. Tehnologia??? Se inventeaza in fiecare zi, ca aia sunt destepti. Computerul? Pai ce ma, noi stiam sa umblam pe internet cand eram noi mici? Ia unu` de 6-7 ani si ia sa vezi, stie remy, table, sah, si umbla pe internet mai rau ca unu` mare. Pai ce noi stiam sa apasam vreun buton de pe computer cand eram mici?” n.a. oare erau computere accesibile oricui pe vremea copilariei celor 2 tigani? hmmmmm….

Si cea mai inteleapta fraza ca incheiere, venita din partea tiganului iluminat:
“Nu mai e ce-a fost odata…..”

Si cum previziuni sunt facute cu mai mult sau mai putin succes de catre ghicitoarele noastre autohtone, eu zic sa le acordam si dansilor un minim de crezare! :D

Voie buna tuturor!