Arhiva pentru January, 2011

31
Jan '11

Gray Hat SEO

by Ana Ceptureanu

Gray Hat SEO este exact ceea ce pare a fi – impletirea a doua tehnici SEO: White hat SEO si Black hat SEO. Inca se comenteaza care este intradevar tehnica SEO de care apartine Gray hat SEO, este mai mult “white” sau “black”?

Poate fi considerat un webmaster White hat SEO, pentru ca a adaugat o serie de cuvinte cheie plasate strategic pe site-ul sau, un webmaster Black hat SEO? Dar daca a utilizat un “keyword tool” tocmai pentru a descoperi cautarile pe care internautii le fac pentru a ateriza pe un site ca al lui, dupa care a creat pagini optimizate exact pentru acele fraze cheie, poate fi el condamnat a fi webmaster Black hat SEO? Sau daca a cumparat cateva linkuri si apoi a creat un “link exchange” pentru site-ul lui, poate asadar fi chemat webmaster Black hat SEO?

Cei mai multi webmasteri Gray hat SEO considera ca daca utilizeaza doar vreo doua tehnici apartinand Black hat SEO pot sa scape nepenalizati de catre motoarele de cautare. Sau daca creeaza un website White hat SEO si apoi il promoveaza utilizand tehnici neloiale Black hat SEO. Se intampla sa poti scapa de penalitatile pe care le aplica inspectorii motoarelor de cautare si a nu fi bannat, pentru ca site-ul este intradevar White hat SEO, insa va fi penalizat in SERPS pentru tehnicile neloiale Black hat SEO, tocmai pentru ca nu stiu a le folosi fara a fi detectat.

Voie buna!

If your group spans multiple grade levels, click range and then set inspect this the range of grade levels.

25
Jan '11

Culmea profanarii

by Ana Ceptureanu

In 2009, la Monte Carlo, unul dintre pionierii televiziunii italiane se stinse din viata, lasand in urma sa cam 10.000 de persoane care sa-l planga la inmormantare, si o tara intreaga care sa ii aclame o cariera infinita. Mike Bongiorno.

Azi, 25 ianuarie 2011, o veste care furnica pielea si te lasa fara cuvinte, se furiseaza ingrozita in casele poporului italian. Se pare ca i-au furat cosciugul din cimitirul din Dagnente, Lombardia. La noi, la romani, s-a mai auzit de hoti de sicriu, dar cu sensul ca se dezgropau mortii ca sa le fure aurul din gura. Aici s-a ajuns la ceva mai profesionist. S-a furat cosciugul cu totul, pentru a fi vandut pe bucati pe eBay? Nu, sensul acestui furt este recompensa ceruta familiei marelui jurnalist italian. Stirea asta lasa perplex orice cetatean roman, dar nu italian, intrucat cazuri de acest fel s-au mai semnalat si in trecut. Wtf???

Dumnezeu sa ne odihneasca mortii in pace..

It also enables you to create polls and quizzes, take notes, assign homework, track your students progress on assignments https://proessaywriting.org and quizzes and many more.

24
Jan '11

SERPS reprezinta acronimul lui “Search Engine Results Pages” tradus pentru noi inseamna paginile rezultate din cautarea organica intrun motor de cautare a unei informatii (cuvant cheie).

Principala preocupare a webmasterilor in ceea ce priveste SERPS intervine atunci cand persoanele care navigheaza intrun browser cauta cuvinte cheie baza de tipul “pantofi”. Din cauza comportamentului internautilor, s-a constatat ca desi un website poate fi cotat intrun top 20/top 50 intro cautare organica pe un cuvant cheie extrem de competitiv, marea majoritate a vizitatorilor (cu o exceptie de 1%) consulta si alte website-uri ce trec de top 10 (si anume prima pagina pe un motor de cautare). Si deci, pozitionarea inalta pe un cuvant cheie de succes si foarte folosit, dar in afara top 10, rezulta a fi putin productiv si eficient.

Asadar, pentru ca un website sa aiba un real succes pe principalele cuvinte cheie care reprezinta site-ul intro cautare organica, trebuie a fi afisat cel putin in prima pagina a unui browser, target care poate fi atins printro politica transparenta search engine optimization si anume tehnica etica White hat SEO.

As a virtual student-centred space, edmodo groups allows you and your students to engage in meaningful discussions and interactions.