13
Dec '10

Bei goes BETA in Google Adwords

by Ana Ceptureanu

BETA in contextul Google Adwords inseamna directionarea in functie de context. Detaliat inseamna ca agentii de publicitate online marca Blue Engineering, datorita activitatii performante in campul Adwords, beneficiaza de acest tool oferit nu tuturor agentilor de publicitate online.

Google Adwords Beta

Cu ajutorul Instrumentului de directionare in functie de context, se pot elabora liste de cuvinte cheie cu o tema foarte precisa pentru campaniile difuzate in reteaua de display Google. Cand se introduc cuvinte sau expresii in Instrumentul de directionare in functie de context, acesta recomanda o serie de cuvinte cheie care au legatura cu termenii introdusi de catre agentul de publicitate online si grupeaza cuvintele cheie in grupuri de anunturi tematice.

Asadar, cu ajutorul acestui tool oferit de catre Google Adwords numai anumitor agenti de publicitate online, se optimizeaza textul publicitar, cuintele cheie propuse pentru campanie si deci, restrangerea campaniei pe un target cat apropiat de cel dorit. Pe viitor, acest instrument va fi disponibil si altor agenti de publicitate online.

Astfel, puteti contacta agentii de publicitate marca Blue Engineering pentru mai multe informatii.

The last thing we have talked about in this do my essay cheap regard is facebook groups.

0 Comentarii
Nume:
eMail:
Website:
Mesaj:
 

Do NOT fill this !