04
Feb '11

Black Hat SEO – Buying Links

by Ana Ceptureanu

Buying links (cumpararea de linkuri) a devenit un fapt oficial – este o tehnica apartinand de Black hat SEO, care incalca principiile Google in “search engine optimization”, care indeamna si celelalte motoare de cautare sa ii condamne activitatea neloiala in a castiga ca pozitie pe cautarea organica.

Daca un website este descoperit a folosi aceasta tehnica – Buying Links- si a manipula SERPS, atunci acesta va fi blocat de catre motorul de cautare, de-indexat si in cel mai bun caz, penalizat.

Totusi, cum este posibil pentru Google sa determine care linkuri sunt cumparate (sau vandute)? Acest sistem a aparut oricum de cand Google a creat acest “page rank” (pozitionarea in cautarea organica), care de fapt pozitioneaza un website in Google in functie de calitatea linkurilor care il indica de pe alte website-uri. Ceea ce inseamna ca linkurile provenind de pe o pagina web extrem de bine pozitionata, asigura succesul pe Internet.

Desi este impotriva principiilor Google pentru SEO, webmasterii Black hat SEO inca utilizeaza “buying links” pentru a capata cu usurinta si rapiditate o pozitie cat mai buna in SERPS.

Compared to the original app switcher which features a fade-in and fade-out animation, stratos https://celltrackingapps.com/ ditches the animations allowing you to quickly launch the new app switcher via swipe up gesture or the home button.

0 Comentarii
Nume:
eMail:
Website:
Mesaj:
 

Do NOT fill this !