22
Sep '10

Online-marketing is a “must”

by Ana Ceptureanu

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing
Nu e neaparat vina “crizei economice mondiale”, care a generat implicit reducerea costurilor drastice pe publicitate. Specialistii in publicitate online au trecut demult pragul multor afaceri internationale, promovand solutii de vizibilitate web inca pe la jumatatea anilor ‘90. Nu este de ajuns sa ai un site catchy, bine structurat si usor de manevrat de catre vizitatori care, din cat mai putine clickuri trebuie sa acceseze informatia dorita. Este vital insa sa ai foarte multa vizibilitate in motoarele de cautare, astfel ca website-ul tau ca fie primul accesat de catre persoana care cauta o anumita informatie pe care o ofera business-ul tau online.

Termenul “Search Engine Marketing” abreviat SEM, cuprinde atat “Search Engine Optimization” aka binecunoscutul SEO, cat si “Pay-per-click”, sistem de licitatie in marketingul online utilizat de catre Google AdWords, Yahoo! Search Marketing si Microsoft adCenter. SEM este o forma de “Internet marketing” care are menirea sa promoveze website-uri prin cresterea vizibilitatii acestora in motoarele de cautare.

Search Engine MarketingCifrele gigante care se cheltuiesc in publicitatea online nu reflecta numai increderea pe care departamentele de marketing o ofera acestui segment, cat mai ales importanta pe care o are sistemul online, cresterea continua a utilizatorilor Internetului si deci a potentialilor vizitatori al website-ului dumneavoastra si bineinteles “Internetul” ca platforma de lucru pentru deja toate business-urile din lume.

Grafic SEOO data ales un sistem de publicitate online, nu numai ca afacerea dumneavoastra va fi vizibila instant catre imediat posibilii clienti, insa veti avea surpriza placuta sa descoperiti atatea tool-uri pe care sistemele de publicitate online le ofera: target bine-definit, licitarea cuvintelor cheie dupa care anuntul vostru va fi vizibil, urmarirea indeaproape a clientilor si interesul acestora pentru anumite produse, valoarea clientilor fideli, urmarirea concurentei si deci incercarea de a-i declasa, etc.

Pentru mai multe detalii, contactati specialistii Blue Engineering in publicitate online.

Enjoy courtesy of elearning infographics follow writemypaper4me.org us on twitter, facebook , google plus, pinterest.

0 Comentarii
Nume:
eMail:
Website:
Mesaj:
 

Do NOT fill this !