Blogul agentiei web Blue Engineering
Blue Engineering International


BEI GEST

Solutie moderna care se adreseaza firmelor mici si mijlocii. Pentru eficientizarea activitatii va oferim o noua aplicatie de gestiune si de facturare pentru firma dumneavoastra:

- Accesibilitate - oriunde si oricand va puteti verifica SECURIZAT ONLINE situatia financiara cat si cea de gestiune.

- Rapoarte utile - client si furnizori (facturi scadente, neplatite, sold client, valoare rulata, plati si incasari numerar, total incasari)

- Flexibilitate - poate fi adaptata specificului oricarei activitati, usor de utilizat, imbina sistemul de gestiune cu sistemul de facturare.
Licenta lunara (include aplicatia de facturare si hostingul): 99 RON + tva/luna

Pretul pentru licenta completa nedistribuibila: 799 RON + tva

Hosting: 41 RON + tva/luna Asistenta tehnica: 50 RON + tva/luna

Dezvoltarea de module suplimentare, personalizare pentru compania dumneavoastra: 20 EUR + tva/ora de dezvoltare


INSURANCE TIME

Aplicatie online necesara organizarii si pastrarii evidentei politelor de asigurari - dezvoltata pentru brokerii de asigurari. Contine module pentru asigurari auto, asigurari imobiliare, bunuri si asigurari de raspundere civila. Deasemenea se pot calcula numarul de rate si valoarea lor pentru polite, precum si alertarea prin email cand se aproprie data scadenta a unei rate ori s-a depasit termenul de plata.
Exista conturi de operatori care au doar posiblitatea de vizualizare a politelor si conturi de administratori care pot adauga/modifica/sterge orice. Datorita sistemului de supraveghere se poate sti cine a facut o anumita operatie in registrii si la ce data.


AUTO PARTS

Aplicatie online de gestiune a unui magazin de piese auto. Facturi de intrare, iesire, chitante, stocuri si transferuri intre depozite. Exista conturi de operator, casier si administrator fiecare cu limitarile sale.
Din multitudinea de rapoate avansate, va enumeram: alerta de stoc minim, valoare totala are stocul sau pentru fiecare depozit in parte, produsele cele mai vandute, etc...
Interfata este foarte usor de folosit pentru persoanele de orice varsta.