Blogul agentiei web Blue Engineering
Blue Engineering International

Despre noi

Agentie web Blue EngineeringCompania noastra se ocupa preponderent de sectorul IT. Inalta tehnologie este cuvantul-cheie al momentului, iar Blue Engineering International s-a dezvoltat o data cu ea, prezentand servicii dintre cele mai cautate, care se preteaza, evident, si celor mai exigenti clienti.

Am fost pasionati dintotdeauna de tehnologie, Internet, calculatoare si web design, iar din 2003 am format un grup: Blue Engineering.

Practic, acopera toate ariile demararii si promovarii unei afaceri de succes: prezenta in domeniul virtual, promovarea afacerii prin publicitate targetata online, mentenanta domeniului, etc. Blue Engineering ofera totodata solutiile unei imagini revigorate pentru un marketing desavarsit.

 

Ca orice agentie web care se respecta oferim urmatoarele servicii cu garantia calitatii fiecarui lucru executat:

Web design: creare website, magazin online, aplicatii web online 

Service calculatoare: reparare, instalare, devirusare calculatoare, retelistica

Publicitate online: SEM (Search Engine Marketing), include aici SEO (search engine optimization) si campaniile pay-per-click (denumirea scurta PPC, ex: Google Adwords)

Hosting / Gazduire: planuri de hosting in functie de cerinte

Print / Tipar : serviciu oferit prin intermediul partenerilor nostrii - noi ne ocupam cu design-ul si cu darea in executie

In plus beneficiati de consultanta pe oricare dintre domeniile de mai sus.

Exigenta, competenta si pasiunea sunt calitatile datorita carora munca noastra aduce intotdeauna beneficii, succese si longevitate colaborarilor pe care le intreprindem.

 


Promisiuni? Niciodata. Garantia constructiei unei afaceri impecabile? Intotdeauna. 

Beneficiind de serviciile unei echipe tinere, flexibile, motivate, dinamice, inovatoare, cu o experienta vasta si un inalt grad de profesionalism, Blue Engineering este in masura sa ofere clientilor o eficienta ridicata:

 1.  preturi competitive
 2.  promovarea calitatii
 3.  respectarea cu fermitate a termenelor de executie
 4.  dispozitia de a trata cu atentia cuvenita fiecare partener
 5.  capacitatea de a oferi cu promptitudine solutii optime fiecarui partener

Pentru a te putea ajuta in crearea sau managementul brandului tau, trebuie să il cunoastem indeaproape. Astfel ca inainte de toate  invatam, apoi analizam, rationam, actionam si masuram: e in acelasi timp atat de simplu si atat de complicat.

Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecvenţa. Ne definesc.
Blue Engineering înseamna ca vom schimba tiparele si ne vom dezvolta in continuare pentru a-ti oferi serviciile de calitate de care ai nevoie.

Date de identificare:
sc Blue Engineering International srl
Registrul Comertului: J40/6500/2003
CIF: RO 15435623
Sediul social: Strada lt. Niculescu Romulus Bazar, Nr. 35, Sector 2, Bucuresti, Romania