Reparatii laptopuri, pc-uri, retele de calculatoare in Bucuresti
Despre Service Calculatoare BEI Clienti Sitemap Contact
Reparatii calculatoare
Recomandari

Un service mai personal

Mi-a fost foarte usor sa vorbesc in service de problema mea, dupa un minut mi-am dat seama ca au mai reparat laptopuri cu problema mea. Au comandat coolerul, m-au sunat ca a venit si in cateva ore l-au si schimbat.

Intradevar oameni cu experienta. Recomand cu caldura!
Mihai Miu

Depanare calculatoare: Diagnoza si interventii

In functie de tipul defectului tratam separat fiecare problema, in general:

Depanarile hardware presupun:

Depanarile software presupun:


Costuri diagnoza. Diagnoza gratuita.

Calculatorul sau componenta a fost receptionata in service-ul de calculatoare, este analizata de catre tehnicienii nostri, se constanta defectul si este comunicat catre dumneavoastra.
Daca decideti sa faceti reparatia impreuna cu service-ul nostru, pretul diagnozei este zero.
In caz contrar, indiferent de tipul componentei (laptop, calcuator personal desktop, monitor, placa video, sursa, placa de baza, etc.) sau de natura problemei exista un pret unic de analiza si diagnoza de 18 euro + TVA.

In cadrul abonamentelor de service de mentenanta calculatoare si administrare al retelelor de calculatoare pretul diagnozei, cat si cel al reparatiei este gratuit, inclus in pretul abonamentului.


Pret depanare

Numai 18 euro + TVA pentru o ora de interventie*

Nota:
*Tariful este valabil numai pentru interventiile executate la sediul Blue Engineering, la sediul sau la domiciliul clientului pretul este de 18 Euro pe ora de interventie, plus tariful transportului.
Preturile afisate nu includ costurile pieselor de schimb, licentelor sistemelor de operare, programelor si aplicatiilor ce necesita acest lucru.
Preturile nu includ TVA

Contactati-ne