Reparatii laptopuri, pc-uri, retele de calculatoare in Bucuresti
Despre Service Calculatoare BEI Clienti Sitemap Contact
Reparatii calculatoare
Recomandari

Un service mai personal

Mi-a fost foarte usor sa vorbesc in service de problema mea, dupa un minut mi-am dat seama ca au mai reparat laptopuri cu problema mea. Au comandat coolerul, m-au sunat ca a venit si in cateva ore l-au si schimbat.

Intradevar oameni cu experienta. Recomand cu caldura!
Mihai Miu

Despre Service Calculatoare Blue Engineering

BEIService sau Service Calculatoare Blue Engineering este una dintre echipele principale ale grupului Blue Engineering; ne ocupam cu reparatiile de calculatoare personale (pc-uri) si laptopuri: depanare, abonamente mentenanta, recuperari de date precum si cu constructia si intretinerea retelelor de calculatoare si de telefonie pe raza municipiului Bucuresti si in imprejurimi (pe o raza de 60 de km): zona Voluntari, Giurgiu, Oltenita, Mihailesti, 1 Decembrie, Frumusani, Buftea, Otopeni, Belciugatele, Snagov, Bragadiru, Ciorogarla, Magurele, Jilava, Cernica, Afumati, Tancabesti (Tincabesti)

Am fost pasionati de tehnologie, Internet si calculatoare din totdeauna iar din 2003 am format Blue Engineering (despre agentia web Blue Engineering).

Beneficiind de serviciile unei echipe tinere, flexibile, motivate, dinamice, cu o experienta vasta si cu un inalt grad de profesionalism, Blue Engineering este in masura sa ofere clientilor o eficienta ridicata:
1. preturi competitive
2. promovarea calitatii prin lansarea de promotii si preturi speciale la toate serviciile sale de service calculatoare
3. respectarea cu fermitate a termenelor de executie
4. dispozitia de a trata cu atentia cuvenita fiecare client, comunicarea si promptitudinea, ce sunt intotdeauna pe primul loc.
Lucrurile acestea nu sunt doar texte, incercati serviciile Service Calculatoare Blue Engineering si problema dumneavoastra nu va ramane nerezolvata.

Date de identificare:
sc Blue Engineering International srl
Registrul Comertului: J40/6500/2003
CIF: RO 15435623

Sediul social: Bucuresti, Sector 2, Str. Niculescu Bazar, nr 35, Romania
Cod postal: 021873