Reparatii laptopuri, pc-uri, retele de calculatoare in Bucuresti
Despre Service Calculatoare BEI Clienti Sitemap Contact
Reparatii calculatoare
Recomandari

Scrieti si dumneavoastra aici

Apelati la serviile noastre cel putin odata, apoi scrieti o recomandare si veti beneficia de 10% discount la urmatoarea lucrare cu service-ul nostru.

GARANTAT la fel ca si calitatea muncii noastre.

Service Calculatoare Blue Engineering

Preturi service calculatoare: pc sau laptop, preturi abonamente mentenanta

La sediul firmei noastre

Nota:
* Tariful este valabil numai pentru interventiile executate la sediul Blue Engineering
** Costul de diagnoza se deduce din costul final al reparatiei.

Pentru mai multe detalii cu privire la depanare, va rugam sa accesati sectiunea depanare calculatoare: diagnoza si interventii


La domiciliul dumneavoastra

Ne deplasam la sediul sau domiciliul dumneavoastra, tariful pentru ora de depanare este de 18 Euro + TVA. Dupa prima ora, pretul este divizibil la 30 de minute. Aici puteti consulta zonele de interventie in Bucuresti, precum si costurile pentru deplasare.
Aceste preturi sunt valabile atat pentru persoane fizice cat si juridice.


Preturi la abonamente mentenanta calculatoare si administrare retele calculatoare

In pagina de abonamente mentenanta calculatoare si administrare retele calculatoare puteti studia un exemplu de abonament.
Ne pare rau ca nu va putem da date exacte, pentru ca sunt foarte multi factori care influenteaza pretul unui astfel de abonament de service: numarul de calculatoare, echipamente periferice, servere si numarul de ore alocat lunar interventiilor.


Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati

Preturi la cablare structurata

Partea de proiectare, instalare, configurare si administrare retele calculatoare depinde de foarte multi factori, ceea ce face imposibil standardizarea preturilor.
Pentru mai multe detalii privind modul de tarifare, factorii care influenteaza pretul accesati sectiunea de proiectare, instalare, configurare si administrare retele calculatoare


Preturi pentru recuperari date

La recuperari date, atat pretul cat si durata operatiunilor variaza in functie de: tipul suportului de memorie cu probleme, natura defectiunii (mecanica, electrica, logica), timpul alocat recuperarii datelor, cantitatea de informatie de recuperat.
Pretul diagnozei este de 25 euro, indiferent de tipul suportului de memorie: hard disk, stick usb, card de memorie, hdd RAID sau SCSI. In cazul in care dupa constatarea problemei decideti sa faceti operatiunea de recuperare de date cu noi, pretul diagnozei va fi zero, inclus in costurile operatiunii de recuperare.


Preturi la instalare si configurare centrale telefonice

In cadrul operatiunii de instalare si configurare centrale telefonice consultanta este gratuita. Oferim astfel de suport pentru a fi siguri ca ati luat decizia potrivita cu privire la centrala telefonica pentru compania dumneavoastra.
In sectiunea amintita putin mai sus, centrale telefonice, puteti sa va faceti o idee legat de preturile si complexitatea unei astfel de operatiuni.


Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati