Reparatii laptopuri, pc-uri, retele de calculatoare in Bucuresti
Despre Service Calculatoare BEI Clienti Sitemap Contact
Reparatii calculatoare
Recomandari

Problema mea s-a rezolvat intro zi

Niciodata nu imi faceam timp sa imi repar laptopul, imi inchipuiam ca dureaza minim 2 saptamani problema mea.
Am fost surprins!
Oamenii din service s-au miscat extrem de repede iar acum pot sa folosesc din nou laptopul dupa ceva timp :)

Multumesc baietilor de la service-ul de calculatoare BEI.

Recuperari date pierdute: hard disk, stick usb, dvd, cd-rom, card de memorie, raid sau SCSI

Recuperare fisiere, documente, fotografii

Recuperam toate tipurile de date: fisiere, documente, poze, de pe majoritatea suporturilor de memorie.
Recuperarile de date se fac in urmatoarele situatii:


Pasi care trebuie facuti in cazul datelor pierdute

Atunci cand suporturile de memorie (hard-disk: clasice sau mobile, stick-uri usb, carduri de memorie, hard discuri in RAID sau harduri SCSI) nu sunt detectate sau se observa defectiuni electrice sau mecanice este important sa faceti urmatorii pasi pentru a spori sanselele de a recupera datele:


1. Nu incercati sa recuperati datele personal.
2. Opriti calculatorul, deconectati-l de la reteau electrica.
3. Pe cat posibil: nu scoateti hard-disk-ul din laptop sau calculator personal, incercati sa aduceti la noi tot sistemul. In cazul in care hotarati sa il scoateti din sistemul de calcul, feriti-l de orice soc, ambalati-l intro punga atisoc si antistatica.
4. Nu il conectati la alte surse de alimentare sau alte sisteme.
5. Nu deschideti carcasa sub niciun fel.
6. Nu folositi programe de recuperari date de pe Internet sau din alte surse (in unele cazuri situatia se poate inrautatii).

Contactati-ne


Atunci cand fisierele, directoarele, documetele, pozele au fost sterse, virusate sau sunt disparute este important sa faceti urmatorii pasi pentru a spori sanselele recuperarii datelor:


1. Nu incercati sa recuperati datele personal.
2. Opriti calculatorul in mod corespunzator: system shut down
3. Este foarte important sa nu mai scrieti nimic pe hard disk, usb stick sau card de memorie
4. Nu folositi programe de recuperari date de pe Internet sau din alte surse (in unele cazuri situatia se poate inrautatii).
5. Pe cat posibil, HDD-ul trebuie adus la noi in carcasa calculatorului sau laptopului, evitati sa ii provocati socuri sau scurt circuite.

Contactati-ne

Nota: Sporirea sanselor de recuperare de date nu garanteaza insa succesul 100%. Din pacate este adevarat, nu toate datele se pot recupera.

Echipa noastra service de calculatoare si laptopuri are o experienta din 2003, este constienta de importanta datelor dumneavoastra si garanteaza seriozitate maxima. Exista insa date care nu pot fi recuperate. Ca sa nu se produca astfel de evenimente neplacute va recomandam:


Preturi recuperare date. Diagnoza gratuita.

Pentru toate tipurile de suport de memorie: hard disk (clasic sau mobil), stick usb, dvd, cd-rom, card de memorie, raid, SCSI receptionate in service-ul de calculatoare efectuam diagnosticarea gratuita*. Pe baza analizei situatiei va putem spune sansele recuperarii datelor dumneavoastra.
Atat pretul cat si durata operatiunii pot varia in functie de natura situatiei:


Nota:
*Diagnosticarea este gratuita atunci cand se hotaraste recuperarea datelor de catre service-ul nostru. In cazul in care dupa diagnoza decideti totusi sa nu recuperati datele, costul diagnozei va fi tarifat la 25 euro, pret ce nu depide de tipul suportului de memorie receptionat de catre service-ul nostru.Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati