Reparatii laptopuri, pc-uri, retele de calculatoare in Bucuresti
Despre Service Calculatoare BEI Clienti Sitemap Contact
Reparatii calculatoare
Recomandari

Un service mai personal

Mi-a fost foarte usor sa vorbesc in service de problema mea, dupa un minut mi-am dat seama ca au mai reparat laptopuri cu problema mea. Au comandat coolerul, m-au sunat ca a venit si in cateva ore l-au si schimbat.

Intradevar oameni cu experienta. Recomand cu caldura!
Mihai Miu

Solutii IT gratuite software si hardwareBackup automat si gratuit cu aplicatia DropBox

Backup gratuit Dropbox

Cu ceva timp in urma asa ceva nu era posibil - acum cu marirea vitezei de Internet este din ce in ce mai usor: putem sa sincronizam fisiere online chiar si intre diverse calculatoare. Dropbox este o solutie 'miraculoasa' care merge foarte bine, testat la majoritatea clientilor service-ului de calculatoare Blue Engineering.
Solutia este gratuita pentru un spatiu generos: 2 GigaBytes. Aplicatia se poate instala si sincroniza pe masini Windows, Apple Mac si Linux. Cei de la Dropbox au dezvoltat versiuni chiar si pentru mobil: iPhone, iPad, Android si Blackberry.

Mai multe detalii

Backup automat si gratuit cu aplicatia DropBox
Antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition 2011

Anti virus AVG Free Edition

AVG Free Edition este unul dintre cele mai bune programe antivirus cunoscute, oferind protectie eficienta prin cele trei module ale sale - AVG Resident Shield, AVG E-mail Scanner, respectiv On -Demand Scanner. Actualizarea bazei de date cu semnaturi de virusi este gratuita.

Cerinte minime pentru a rula:

Hardware:

Intel Pentium 1.5 GHz procesor sau mai rapid

Mai multe detalii

Despre AVG Anti-Virus Free Edition 2011
Tineti-va informatiile confidentiale cu Lavasoft Ad-Aware

Ad-Aware Free Internet Security

Adware este orice program care afiseaza reclame la rularea acestuia, reclame care pot fi afisate ca bannere in fereastra programului, sau de tip pop-up (care deschide ferestre noi cu reclame, deasupra tuturor ferestrelor). Unele programe adware pot fi considerate o forma de spyware care nu colecteaza date de marketing, ci doar transmit reclame.

Ad-Aware Internet Security va ofera puterea de a combate chiar si cele mai complexe forme de malware, protejandu-te de virusi, spyware, troieni, rootkit-uri, keyloggere, furt de parole, si mult mai mult.

Mai multe detalii

Despre Ad-Aware Free Internet Security