Reparatii laptopuri, pc-uri, retele de calculatoare in Bucuresti
Despre Service Calculatoare BEI Clienti Sitemap Contact
Reparatii calculatoare
Recomandari

Scrieti si dumneavoastra aici

Apelati la serviile noastre cel putin odata, apoi scrieti o recomandare si veti beneficia de 10% discount la urmatoarea lucrare cu service-ul nostru.

GARANTAT la fel ca si calitatea muncii noastre.

Service Calculatoare Blue Engineering

Solutii IT gratuite software si hardware

Tineti-va informatiile confidentiale cu Lavasoft Ad-Aware

Ad-Aware Free Internet Security

Adware este orice program care afiseaza reclame la rularea acestuia, reclame care pot fi afisate ca bannere in fereastra programului, sau de tip pop-up (care deschide ferestre noi cu reclame, deasupra tuturor ferestrelor). Unele programe adware pot fi considerate o forma de spyware care nu colecteaza date de marketing, ci doar transmit reclame.

Ad-Aware Internet Security va ofera puterea de a combate chiar si cele mai complexe forme de malware, protejandu-te de virusi, spyware, troieni, rootkit-uri, keyloggere, furt de parole, si mult mai mult.

Prin intermediul instrumentelor independente anti-malware sau prin solutia de securitate all-in-one, Ad-Aware foloseste tehnologie de detectie in timp real si cerinte minime asupra resurselor de sistem, astfel va ofera puterea de a utiliza Internetul cum, cand si unde doriti - fara griji.

Versiunea gratuita ofera protectie anti-malware de baza, anti-virus si anti-spyware daca folositi aceasta aplicatie in scop personal in gospodaria dumneavoastra.

Cerinte minime:

Procesor:
P733 MHz sau mai rapid
Memorie RAM
Memoria ocupata de sistemul de operare + 200 MB
Hard Disk
300 MB spatiu liber recomandat

Sisteme de operare suportate

Windows 7, Windows Vista (32 and 64-bit), Windows XP (32-bit), Windows 2000 Pro

Download link

Descarcati Ad-Aware Free Internet Security