Reparatii laptopuri, pc-uri, retele de calculatoare in Bucuresti
Despre Service Calculatoare BEI Clienti Sitemap Contact
Reparatii calculatoare
Recomandari

Un service mai personal

Mi-a fost foarte usor sa vorbesc in service de problema mea, dupa un minut mi-am dat seama ca au mai reparat laptopuri cu problema mea. Au comandat coolerul, m-au sunat ca a venit si in cateva ore l-au si schimbat.

Intradevar oameni cu experienta. Recomand cu caldura!
Mihai Miu

Backup automat si gratuit cu aplicatia DropBox

Back gratuit cu DropBox

Cu ceva timp in urma asa ceva nu era posibil - acum cu marirea vitezei de Internet este din ce in ce mai usor: putem sa sincronizam fisiere online chiar si intre diverse calculatoare. Dropbox este o solutie 'miraculoasa' care merge foarte bine, testat la majoritatea clientilor service-ului de calculatoare Blue Engineering.

Solutia este gratuita pentru un spatiu generos: 2 GigaBytes. Aplicatia se poate instala si sincroniza pe masini Windows, Apple Mac si Linux. Cei de la Dropbox au dezvoltat versiuni chiar si pentru mobil: iPhone, iPad, Android si Blackberry.

O alta facilitate interesanta este ca putem accesa fisierele sincronizate chiar si online (web based), procedeu asemanator cu web mail-ul (asa cum se acceseaza Yahoo! Mail).


Dropbox-ul ofera suport si pentru file sharing, este extrem de util in cazul lucrului in retea (proiecte) sau chiar si pentru utilizatori care vor sa partajeze fotografii / fisiere prietenilor.

Sincronizarea fisierelor se face in mod silentios, fara sa fim nevoiti sa ne amintim in mod constant sa facem backup. Daca din greseala am rescris un fisier care nu trebuia rescris, timp de 30 de zile Dropbox permite "undelete" si "undo". Daca vrem sa urcam pe Dropbox un fisier mai mare care deja a fost uploadat de catre alt utilizator veti ramane surprinsi! Dropbox detecteaza acest lucru si nu mai face upload inca o data. Impresionant nu?

Asa ca Service Calculatoare Blue Engineering recomanda cu caldura aceasta aplicatie:Puteti downloada Dropbox de aici.